Děkujeme za účast na závěrečném plánovacím setkání

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili závěrečného plánovacího setkání 3. června 2017 od 15 do 18 hod v zasedacím sálu zastupitelstva MČ Praha 5.

Setkání se zúčastnilo spolu více než 30 místních obyvatel, za Hl. město Prahu náměstkyně primátorky Petra Kolínská, zástupci městské části Praha 5, Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy a zástupci investora projektu Sekyra Group, a.s. Představili jsme průběh dosavadních participačních aktivit a jejich předběžné výstupy. Následně jsme diskutovali paralelně při třech stolech, pomohli nám mapy i obrázky. Výsledky diskuzí pak byly na závěr představeny v krátkém shrnutí všem účastníkům. Získali jsme mnoho dalších podnětů k projektu.
Setkání jsme neformálně završili hudbou a občerstvením. 

Prezentaci, která obsahuje shrnutí dosavadních aktivit a předběžných výstupů, kterou jsme promítli na setkání je k dispozicí na stáhnutí tady: Závěrečné plánovací setkání_prezentace

Všem, kteří se do plánování projektu Smíchov City zapojili srděčně děkujeme za jejich podněty, nápady a čas investovaný do rozvoje naší městské části. Výstupy ze závěrečného setkání a všech dalších aktivit participace nyní zpracováváme a zanedlouho je zveřejníme na tomto webu a také rozošleme všem v databázi zájemců o projekt Smíchov City.

Foto: Sekyra Group

Uložit odkaz do záložek.